site hit counter
Muzika

Ničim izazvan je objavio novi singl “Ljuto nebo”

Jedan od najaktivnijih pop rock bendova na Balkanu, Ničim Izazvan, objavio je novi singl „Ljuto nebo“ ispraćen jako zanimljivim video spotom koji možete pogledati u nastavku članka.

Singl je u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media dostupan na svim digitalnim servisima i možete ga preslušati na sledećem linku:https://lampshademedia.lnk.to/LjutoNebo .

Ničim izazvan u novom singlu ”Ljuto nebo” govori o svim onim izgovorenim rečima koje se nikada ne mogu vratiti nazad iako postoji želja za tim. Spot koji opisuje unutrašnju borbu sa samim sobom i neuspelu potragu za opravdanjem tih izrečenih reči sniman je u Beogradu i snimala ga je ekipa iz BIM Video Produkcije. Sama pesma je snimana u Mostaru u studiju Pavaroti a audio produkcijom se bavio Đani Pervan u svom sarajevskom studiju ”Home Sweet Home”.

Singl „Ljuto nebo“ je ujedno i najava predstojećeg EP izdanja koje će bend u narednim mesecima objaviti za izdavačku kuću Lampshade Media. Poslednji album “Odlaziš” objavljen je 2015. godine, a od tad su publici prezentovali samo singlove. Celokupnu diskografiju benda Ničim Izazvan možete preslušati na sledećem linku:
https://nicimizazvan.lnk.to/nicimizazvan

VIA

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close