site hit counter
FilmFilmovi 2018
U trendu

Neviđeni 2 (The Incredibles 2) – stigao je drugi titlovani trejler kultnog animiranog filma prepunog akcije

Sinhronizovani trejler

Nakon prvog kratkog tizer trejlera koji se pojavio novembra 2017 godine, i prvog trejlera koji je objavljen ovog februara konačno je stigao novi trejler za animirani film Neviđeni 2 u kome možemo videti i novog negativca!

Sinhronizovani trejler

Pročitajte i ovo:
Zlogonje - trejler i najava domaćeg dečijeg filma

Dakle, samo su nam bili pustili vodu na usta pomenutim kadrovima. Ali je bilo pravo zadovoljstvo videti ih ponovo i čuti sjajnu muziku (Michael Giacchino) u pozadini…

U svakom slučaju, Neviđeni se vraćaju na bioskopska platna posle 12 godina novim filmom, i njega će opet režirati Brad Bird i nastaviće se odmah nakon završetka prvog dela (tačnije od ove scene filma) .

Neka se Marvelovi i DC super heroji drže dobro, stižu pravi super heroji!

Naša porodica super heroja će se useliti u novi dom (prethodni je uništen u prvom filmu) koji će pola biti kuća a pola superherojska baza. Ovog puta će Helen biti lider super herojske porodice dok će Bob čuvati decu i baviti se kućnim poslovima, što neće biti nimalo lako s obzirom na njihove super moći i njihove karaktere.

On mora da bude pravi junak svakodnevnog života čime dobija priliku da se zbliži sa svojim najmlađim sinom, Džek Džekom, čije supermoći, na tatino iznenađenje, počinju da jačaju.

Pročitajte i ovo:
Robin Hud (Robin Hood) - titlovani trejler i najava filma

Ali pojavljuje se novi super negativac koji kuje opasnu zaveru i preti da uništi svet. Naša super porodica odgovara izazovu, sa Frozonom. Zbog toga je ova porodica neviđeno hrabra!

Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Huck Milner i Samuel L. Jackson, će opet pozajmljivati glasove našim super junacima.

Film stiže u bioskope 21. juna 2018 godine u distribuciji Taramount filma.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close