site hit counter
FilmFilmovi 2018

Neviđeni 2 (The Incredibles 2) – prvi titlovani i sinhronizovani trejler nastavka kultnog animiranog filma

Update: originalnom članku je dodat srpski sinhronizovani trejler i tizer posteri filma.

Nakon prvog kratkog tizer trejlera (kojeg možete pogledati u tivlovanoj i sinhronizovanoj verziji na kraju članka) koji se pojavio novembra 2017 godine, konačno je stigao prvi pravi trejler za animirani film Neviđeni 2!

U njemu smo moraćeli da se zadovoljimo kratkim scenama koje nam samo pokazuju moći malog Džek Džeka.

Dakle, samo su nam bili pustili vodu na usta pomenutim kadrovima. Ali je bilo pravo zadovoljstvo videti ih ponovo i čuti sjajnu muziku (Micheal Giacchino) u pozadini…

U svakom slučaju, Neviđeni se vraćaju na bioskopska platna posle 12 godina novim filmom, i njega će opet režirati Brad Bird i nastaviće se odmah nakon završetka prvog dela (tačnije od ove scene filma) .

Neka se Marvelovi i DC super heroji drže dobro, stižu pravi super heroji!

Naša porodica super heroja će se useliti u novi dom (prethodni je uništen u prvom filmu) koji će pola biti kuća a pola superherojska baza. Ovog puta će Helen biti lider super herojske porodice dok će Bob čuvati decu i baviti se kućnim poslovima.

On mora da bude pravi junak svakodnevnog života čime dobija priliku da se zbliži sa svojim najmlađim sinom, Džek Džekom, čije supermoći, na tatino iznenađenje, počinju da jačaju.

Pročitajte i ovo:
Overlord - titlovani trejler i najava filma

Ali pojavljuje se novi super negativac koji kuje opasnu zaveru i preti da uništi svet. Naša super porodica odgovara izazovu, sa Frozonom. Zbog toga je ova porodica neviđeno hrabra!

Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Huck Milner i Samuel L. Jackson, će opet pozajmljivati glasove našim super junacima.

Film stiže u bioskope 21. juna 2018 godine u distribuciji Taramount filma.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close