site hit counter
TV serije

Najbolje TV serije 2017. Godine — ostalih trideset odličnih serija (by Serijala.com)

Kolege sa hrvatskog sajta Serijala.com, jednog od uticajnijih regionalnih sajtova posvećenog isključivo TV serijama, su odabrali Najbolje serije 2017. godine.

Učinili su to na njima svojstven način: odabrali su 40 najboljih tv serija, 30 su uvrstili u kategoriju “onih koje nisu ušle među najboljih 10” i a preostalih 10 rangirali hronološki u top 10 najboljih serija 2017.

Prenosim vam uvodnik njihovog članka a klikom na linku ispod možete pogledati o kojim se tv serijama radi, možda nešto niste gledali pa vam ovo dođe kao dobra preporuka.


Kao I prethodnih godina, izbor najboljih serija godine započinjemo popisom od trideset svejedno odličnih serija koje nam nisu ‘stale’ u finalnih deset.

“Okrugli deveti puta otkako postoji Serijala radimo godišnje izbore najboljih serija, a nekako nam se čini da je ove i godine izbor opet bio najteži. Davno smo se pomirili sa činjenicom da nećemo pogledati sve što želimo jer beskonačno vremena jednostavno nemamo. Ovaj uvodni popis od 30 serija rezultat je osobnih lista, kemije, prepirki, svađanja i, na kraju, kompromisa.

I dok su neki svoje liste počeli objavljivati početkom prosinca, mi smo sastavljanje odgađali do samog kraja godine kako bi pogledali i nadoknadili što više serija. To je barem službeni stav kojeg ćemo se držati; decidirano tvrdimo da lijenost, inercija i odgađanje nisu razlog tome. Kao i svake godine, primjetit ćete ponešto izostanaka, popularnih i hvaljenih serija koje jednostavno nismo stigli pogledati. Jebiga, možda stignemo ove godine.

Pročitajte i ovo:
Derdevil (Marvel’s Daredevil) – titlovani tizeri i najava treće sezone

Slijedi abecedno sortirana lista od trideset odličnih serija, kao uvod u finalni izbor najboljih deset koji objavljujemo kroz par dana.”

http://www.serijala.com/izdvojeno/najbolje-serije-2017-godine-ostalih-trideset-odlicnih-serija/

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close