site hit counter
TV serije

Najbolje serije 2017. godine – top 10 by Serijala.com

Kolege sa hrvatskog sajta Serijala.com, jednog od uticajnijih regionalnih sajtova posvećenog isključivo TV serijama, su odabrali Najbolje serije 2017. godine.

Učinili su to na njima svojstven način: odabrali su 40 najboljih tv serija, 30 su uvrstili u kategoriju “onih koje nisu ušle među najboljih 10” i a preostalih 10 rangirali hronološki u top 10 najboljih serija 2017.

Prenosim vam uvodnik njihovog članka a klikom na linku ispod možete pogledati o kojim se tv serijama radi, možda nešto niste gledali pa vam ovo dođe kao dobra preporuka.


Deset za deset – naš izbor deset najboljih serija godine donosi novog pobjednika, ali I ponešto starih favorita, povratnika te serija na odlasku.

“Zaključili smo još jednu punu godinu rada na Serijali — ravno osmu, a ovo je deveta lista koju radimo od osnutka sajta 2009. godine. Napisali smo to i u uvodniku prethodnog teksta, ovo je možda najteži izbor dosad, jer televizijskog sadržaja gomila se sve više i više iz godine u godinu.

Ili najjednostavniji jer svake godine sve manje brinemo što ako propustimo i izostavimo neke serije. Iako je uovom izboru sudjelovalo nekoliko Serijalinih autora, nećemo se ni praviti da smo pogledali sve što valja na televiziji. Prestali smo to i pokušavati s vremenom jer je napor unaprijed uzaludan.

Pročitajte i ovo:
Noćni letači (Nightflyers) - titlovani trejler i najava nove serije rađenoj po SF noveli Džordža R.R. Martina

Pred vama je finalna lista koja ne treba služiti kao ultimativni i neosporivi odabir deset najboljih serija protekle godine, već jednostavno popis deset plus trideset serija koje smo lani gledali i u kojima smo uživali. Ako vam se ukusi imalo poklapaju sa našima, vjerujemo da ćete i vi isto.”

Najbolje serije 2017. godine

Zaključili smo još jednu punu godinu rada na Serijali – ravno osmu, a ovo je deveta lista koju radimo od osnutka sajta 2009. godine. Napisali smo to i u uvodniku prethodnog teksta, ovo je možda najteži izbor dosad, jer televizijskog sadržaja gomila se sve više i više iz godine u godinu.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close