site hit counter
FilmFilmovi 2011

Mission Impossible 4 : Ghost Protocol (Nemoguća misija 4 : protokol duh) – novi trejleri i poster

Tom Kruz je jako iznerviran jer mu je prikačen atentat na Kremlj. A kad Tom Kruz nije zadovoljan, protivnici mogu da očekuju od njega samo nemoguće… sa stilom.

Članak ažuriran: 15/12/2011Članak ranije objavljen 28/10/2011 ažuriran novim Youtube klipom (featurette) i postavljen na prvu stranu bloga povodom izlaska filma u bioskope

Sinopsis: Osumnjičena za teroristički napad na Kremlj, agencija IMF (Mission Impossible) je totalno diskreditovana. Dok predsednik Amerike pokreće “protokol duh” za njeno uništenje, Itan Hant, uskraćen resursima i pojačanjima, mora da pronađe način da dokaže umešanost agencije i  onemogući nove pokušaje atentata. Na raspolaganju ima samo tim sačinjen od  3 odbegla člana IMF-a čije motivacije još nije otkrio…

Ovaj novi trejler nam objašnjava malo bolje radnju filma nego prethodni trejler , koga ste mogli da vidite u ovoj najavi na Mega blogu. U njemu otkrivamo nove kadrove i stavljen je fokus na elemente humora kome se možemo zahvaliti prisustvu Simona Pega. U svakom slučaju, ovo deluje jako primamljivo.

Iako dotični serijal filmova ne prati baš u stopu TV seriju kojom je inspirisan, iako je drugi filmski nastavak vukao više na akcione filmove made in Hong Kong (režiser Džon Vu, golubovi koji uzleću u slow motion-u uoči dvoboja, neubedljivi filmski zlikovac i nezainteresovani Entoni Hopkins), ipak oni predstavljaju izvrsnu zabavu uz kokice.

Pročitajte i ovo:
Alita: borbeni anđeo (Alita: Battle Angel) - titlovani trejleri i najava filma

Šta nas očekuje u novom nastavku? Za početak nova ekipa glumaca; tu su Džeremi Rener, Pola Paton, Sajmon Peg, Tom Vilkinson, Džoš Halovej i Lea Seydu. Produkciju je preuzeo Džej Džej Abrams a režija je delo (inače mu je prvi live action film) Bred Bird koji je režirao animirane filmove Ratatouile i Mr. Incredibles (Disney/Pixar). Film Nemoguća misija 4: Protokol Duh (Mission: Impossible – Ghost Protocol) izlazi na bioskopska platna 14 decembra ove godine.

mission-impossible-ghost-protocol-imax-poster-slice

A jedna od najupečatljivij scena je vratolomija Toma Kruza po najvišoj kuli na svetu Burj Kalifa u Dubaiu 650 metara iznad tla. Pogledajte kako je sve to snimano. Respect !

Oznake

Jedan komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close