site hit counter
FilmFilmovi 2017

Liga pravde (Justice League) – pogledajte finalni titlovani trejler filma

Na domaćim filmskim reportoarima od 16 novembra 2017, D.C super junaci su nam doneli svoj poslednji trejler za film Liga pravde tokom Comic-Con konvencije u Njujorku.

Warner Bros je počeo sa promocijom ovog filma septembra 2016 kada je prikazao prve kadrove tokom Comic-Con konvencije u San Dijegu. Potom su usledila tri trejlera, a sve njih možete pogledati na Mega blogu klikom na ovaj link. 

Da li će odgovor D.C. Comicsa i Warner Brosa biti dovoljno dobar da se odupre dominaciji Marvelovih Osvetnika ostaje da se vidi.

Finalni trejler počinje apokaliptičnism scenama u kome se nagoveštava smak sveta, kao i činjenice da Supermena više nema. 

Da vas podsetim da je za režijom filma bio Zack Snyder (Man of Steel, Batman VS Superman) ali je prepustio rediteljsku palicu Joshu Whedonu (Avengers) kod dosnimavanja scena i za post produkciju filma nakon tragične smrti svoje ćerke.

U svakom slučaju Liga pravde može da se pouzda u svoju više nego dobru filmsku postavu koju čine: Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Jason Momoa (Aquaman), Henry Cavill (Superman), Amber Heard (Mera), Amy Adams (Loïs Lane), Jeremey Irons (Alfred)…

O filmu:

Ponešen svojom obnovljenom verom u čovečanstvo Bruce Wayne traži pomoć svoje nove saveznice Diane Prince da bi se suočio sa novom opasnošču. Zajedno, Batman i Wonder Woman, će oko sebe okupiti tim super heroja kao odgovor novoj pretnji koja ugrožava čovečanstvo. Ali uprkos tom timu super heroja (Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash) možda je već kasno da se planeta spase katastrofe…

Pročitajte i ovo:
Fantastične zveri i gde ih naći : Grindelvaldovi zločini - drugi titlovani trejer i najava filma filma

Glavne uloge tumače Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), J.K. Simmons (Commissaire Gordon), Jeremy Irons (Alfred), Willem Dafoe (Vulko), Amy Adams (Lois Lane), Amber Heard (Mera), Jesse Eisenberg (Lex Luthor) i Laurence Fishburne (Perry White).

Justice League stiže u bioskope 15 novembra 2017.

Filmska ekipa:

u boji akcioni film, 2017

reditelj: Zack Snyder
snimatelj: Fabian Wagner
muzika: Junkie XL
montažer: David Brenner

uloge:
Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman)
Jason Momoa (Arthur Curry / Aquaman)
Ezra Miller (Barry Allen / The Flash)
Henry Cavill (Clark Kent / Superman)
Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman)
Amber Heard (Mera)
Amy Adams (Lois Lane)
Jesse Eisenberg (Lex Luthor)
Ray Fisher (Victor Stone / Cyborg)
Diane Lane (Martha Kent)
Jeremy Irons (Alfred Pennyworth)
J.K. Simmons (Commissioner Gordon)
Willem Dafoe (Nuidis Vulko)

Poster(i) filma:

h
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close