site hit counter
FilmFilmovi 2017

Krug/The Circle (Emma Watson, Tom Hanks) – pogledajte drugi titlovani trejler

“Neko nas posmatra, neko nas stalno gleda… ”   EKV

Sadržaj filma:

Zastrašujuća vizija bliske budućnosti u kojoj privatnost nestaje, a svetom vlada moćna korporacija velika kao Google, Facebook i Twitter zajedno.

Kada je dobila posao u Krugu, najmoćnijoj IT kompaniji na svetu, Mej Holand je shvatila da joj je to životna prilika. Krug, sa sedištem u ogromnom kampusu u Kaliforniji, povezuje lične imejl naloge korisnika, profile na društvenim mrežama, usluge onlajn bankarstva i trgovine sa svojim univerzalnim operativnim sistemom, stvarajući svakome jedinstveni onlajn identitet, čime započinje novo doba pristojnosti i transparentnosti.

Mej oduševljava modernost i živost ove kompanije u čijem kampusu se održavaju žurke koje traju celu noć, poznati muzičari sviraju na travnjaku, organizuju se sportske aktivnosti, klubovi i ručkovi, čak postoji i akvarijum s retkim ribama, nastanjenim u Marjanskom rovu, koje je tu dopremio generalni direktor. Ono što počinje kao priča o mladoj ambicioznoj ženi punoj ideala vrlo brzo postaje uzbudljiv roman pun neizvesnosti, koji pokreće pitanja o važnosti sećanja, istorije, privatnosti, demokratije i granica ljudskog znanja.

Društvo bliske budućnosti prikazano je kao dobrovoljna antiutopija čiji stanovnici sa oduševljenjem pristaju da svaki trenutak njihovih života bude zabeležen okom kamere i da im deca budu čipovana zarad sigurnosti i prosperiteta.

Pročitajte i ovo:
Teška vremena u El Rojalu (Bad Times at the El Royale) - titlovani trejler i najava filma

Romanom „Krug“ Dejv Egers, jedan od vodećih američkih autora stao je rame uz rame sa klasicima poput Orvela, Hakslija i Zamjatina.

Filmska ekipa:

u boji film, SAD, 2017

reditelj: James Ponsoldt
scenario: James Ponsoldt, Dave Eggers
snimatelj: Matthew Libatique
muzika: Danny Elfman
producent: Anthony Bregman, Gary Goetzman, Tom Hanks, James Ponsoldt
montažer: Lisa Lassek

uloge:
Karen Gillan (Annie)
Emma Watson (Mae Holland)
Tom Hanks (Bailey)
John Boyega (Kalden)
Ellar Coltrane (Mercer)
Ellen Wong (Renata)

Novo na trafikama:

[rev_slider_vc alias=”webtrafika”]

Poster(i) filma:

h

Titlovani trejler #2

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close