site hit counter
FilmFilmovi 2018
U trendu

Krid 2 (Creed II) – prvi titlovani trejler i najava filma

Michael B. Jordan i Sylvester Stallone se vraćaju u ring

Pročitajte i ovo:
Overlord - titlovani trejler i najava filma

Prvi deo priče o Adonisu Kridu je veoma solidan bokserski film koji je u rangu sa prvim filmovima Rocky sage. U njemu je bilo dovoljno Balboe i novina da udahne novi dah ovoj legendarnoj filmskoj franšizi. Zato je ovaj nastavak veoma iščekivan od strane fanova.

Ovog puta Ryan Cogler prepušta rediteljsku palicu i nastavak potpisuje Steven Cable Jr. Postoji rizik da se forsiraju premise prvog filma ali Ivan Drago i njegov sin se vraćaju u franšizu a to nije mala stvar. Jer zna se, Drago je odgovoran za smrt Apolloa Creeda. Tako da nas očekuje opasan meč, mada u trejleru možemo videti kako se Adonis preispituje i bori protiv samoga sebe tražeći svoj put, dok je pretnja Ivanovog sina jedva vidljiva ali sveprisutna.

Pored povratka Dolpha Lundgrena (Ivan Drago) videćemo u ulozi Viktora, njegovog sina, nemačkog boksera Floriana Munteanua. Ostale uloge u filmu su poverene sledećoj glumačkoj ekipi: Tessa Thompson, Wood Harris, Russell Hornsby, Andre Ward, Phylicia Rashad.

Pročitajte i ovo:
Boemska rapsodija (Bohemian Rhapsody) – drugi titlovani trejler i domaći poster filma o kultnom rock bendu Queen

Evo i kratkog opisa radnje filma:

Život je Adonisa Creeda je postao komplikovan. Jer teško žonglira sa svojim porodičnim obavezama i pripremama za sledeći meč. A ulog te nastupajuće borbe je veoma visok jer njegov rival je uticao na život njegove porodice u prošlosti. Ali tu je Rocky Balboa, uz njegovu pomoć shvatiće da se uvek vredi boriti i otkriće da nema ništa važnijeg od porodičnih vrednosti.

Film stiže u američke bioskope 21 novembra 2018 godine a ubrzo nakon toga i u domaće bioskope.

Pročitajte i ovo:
Južni vetar - prvi trejler i najava domaćeg filma Miloša Avramovića

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close