site hit counter
FilmFilmovi 2017

Koko (Coco) – treći sinhronizovani trejler nadolazećeg Disney Pixar animiranog filma

Donosim vam sinhronizovanu verziju trećeg trejlera koji je Pixar studio obelodanio nedavno za svoj nastupajući animirani film Koko (Coco).

Poslednji put smo se družili letos sa ekipom iz Pixara uz animirani film Automobili 3 (Cars 3) i eto opet njih i nas u bioskopima krajem godine.

Režiju filma potpisuje Lee Unkrich kome već dugujemo sjajni treći deo Priče o igračkama (Toy Story 3), a u ovoj novoj originalnoj priči (prethodna je bila Dobri dinosaur (The Good Dinosaur) iz 2015 godine, družićemo se sa malim Migelom. Radi se o meksičkom dečaku koji voli muziku i koji će poći u susret svojih nestalih predaka u svetu mrtvih… Daleko smo ovde od morbidnog jer meksička tradicija odavanja počasti svojim preminulima je mnogo toplija i veselija nego što se to može pomisliti.

O filmu:

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel (glas debitanta Entonija Gonzalesa) sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza (glas Bendžamina Breta). U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta (glas Gaela Garsije Bernala) i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije. Dizni/Piksarov film „Koko“ stiže u bioskope 4. januara 2018.

Pročitajte i ovo:
Alita: borbeni anđeo (Alita: Battle Angel) - titlovani trejleri i najava filma

Filmska ekipa:

u boji porodični animirani film, SAD, 2017

reditelj: Adrian Molina, Lee Unkrich
scenario: Adrian Molina
producent: Darla K. Anderson

uloge:
Benjamin Bratt (Ernesto de la Cruz (voice))
Gael García Bernal (Hector (voice))
Renee Victor (Abuelita (voice))
Anthony Gonzalez (Miguel (voice))

Poster(i) filma:

h
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close