site hit counter
FilmFilmovi 2018

Svet iz doba Jure: uništeno kraljevstvo (Jurassic World : Fallen Kingdom) – finalni titlovani trejler, poster i najava filma

Pročitajte i ovo:
Južni vetar - prvi trejler i najava domaćeg filma Miloša Avramovića

O filmu:

Jurassic World : Fallen Kingdom je konačno obelodanio svoj finalni titlovani trejler.

Film režira Juan Antonio Bayona, radi se o petom nastavku čuvene filmske franšize koju je 1993 godine inicirao Stiven Spilberg. Ovde se radi o direktnom nastavku filma Jurassic World kojeg je režirao Colin Trevorrow. Radnja nastavka se dešava nakon više godina nakon pomenutog filma.

Mesto radnje je opet ostrvo Isla Nublar na kome se nalaze zabavni parkovi Sveta iz doba jure ali vulkan preti uništavanju ostrva. Kler i Oven imaju misiju da prebace sve dinosaure na drugo ostrvo i tako ih spasu ali neće se sve odvijati kako je planirano.

Filmska ekipa:

u boji avanturistički film, SAD/Španija, 2018

reditelj: Juan Antonio Bayona
scenario: Derek Connolly, Michael Crichton, Colin Trevorrow
snimatelj: Óscar Faura
muzika: Michael Giacchino
producent: Belén Atienza, Patrick Crowley, Frank Marshall
montažer: Bernat Vilaplana

uloge:
Bryce Dallas Howard (Claire)
Chris Pratt (Owen)
Ted Levine
James Cromwell (Benjamin Lockwood)
Daniella Pineda
Jeff Goldblum (Ian Malcolm)
Toby Jones (Wheaton)

Pročitajte i ovo:
Glass - titlovani trejler i najava filma

Pročitajte i ovo:
Kin - titlovani trejler i najava filma

U bioskopima od 14. juna 2018.

Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure. Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživeli dinosaurusi bore za opstanak.

Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije.

Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspešnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo videti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo.

Pročitajte i ovo:
Robin Hud (Robin Hood) - titlovani trejler i najava filma

Poster(i) filma:

h
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close