site hit counter
TV serije

Izgubljeni u svemiru (Lost in Space) – titlovani trejleri i najava nove Netliksove SF serije

Pročitajte i ovo:
Serije+ #59 : stigao je novi broj besplatnog magazina o tv serijama

N[akon solidne serije Altered Carbon, Netflix nam ovog proleća donosi još jednu naučno fantastičnu seriju. Radi se o rimejku tv serije Izgubljeni u svemiru (Lost in Space) i prva sezona će biti dostupna počev od 13 aprila. U članku možete pogledati moja dva titlovana trejlera za pomenutu seriju i obećavaju nam dobar spektakl.

Ukoliko niste upoznati sa prvobitnom serijom Iwina Allena koja je emitovana od 1965 do 1968 godine na CBS kanalu, Izgubljeni u svemiru nas vode u (nama) ne tako daleku budućnost u kojoj je Zemlja pre naseljena i na pragu odumiranja. Porodica Robinson je odabrana da sa drugim kolonistima krene put sistema Alfa Kentaur da bi tamo stvorili koloniju. Međutim, njihov svemirski brod je sabotiran i bivaju izgubljeni u svemiru.

Pročitajte i ovo:
Noćni letači (Nightflyers) - titlovani trejler i najava nove serije rađenoj po SF noveli Džordža R.R. Martina

Seriju produciraju Matt Sazama i Burk Sharpless (Dracula Untold, Last Witch Hunter) a Zack Estrin (Prison Break) je showrunner serije, glavne uloge su poverene sledećim glumcima: Toby Stephens, Molly Parker, Ignacio Serricchio, Taylor Russell, Maxwell Jenkins, Parker Posey i Mina Sundwall.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close