site hit counter
FilmFilmovi 2018

Igrač broj 1 (Ready Player One) – finalni titlovani trejler, finalni poster, posteri likova iz filma

Stigao je finalni trejler poslednjeg filma Stivena SpilbergaReady Player One. Donosim vam ga u titlovanoj verziji zajedno sa posterima filma.

Naslovnica filmskog magazina Empire u čast čuvenog reditelja

“Fantastična pustolovina smeštena u futurističkom svetu sa retro srcem. Raj za sve gejmere.

U ne tako dalekoj budućnosti naš svet je postao mračno i ružno mesto. Ipak, na sreću mnogih, postoji Oaza, svet u virtuelnoj realnosti, veoma rasprostranjena onlajn utopija. Ljudi mogu da se uloguju u Oazu da bi se zabavljali, išli u školu, zarađivali novac i sretali druge ljude (ili barem njihove avatare).

Za Vejda Votsa vreme provedeno u Oazi svakako nema konkurenciju u njegovom životu u stvarnom svetu prepunom siromaštva i bede. Zajedno sa milionima ostalih učesnika Oaze i Vejd sanja da pronađe tri ključa skrivena u virtuelnoj stvarnosti koja pronalazaču donose ogromno bogatstvo – nasledstvo koje je srećnom igraču ostavio dizajner igrice, veoma bogati Džejms Halidej. Ali Halidej se potrudio da tragačima zagorča život postavljajući prepreke koje mogu biti stvarno pogubne.”

Spielberg je izjavio da je dve i po godine radio na osmišljavanju virtuelnog sveta u filmu. Na Comic Conu je izjavio: “Kada sam pročitao Ready Player One, to je bio moj najneverovatniji Flashforward i Flashback istovremeno, vezano za deceniju u koja je mnogo značila za mene, za osamdesete i budućnost koja nas je tada čekala.”

Pročitajte i ovo:
Akvamen (Aquaman) - titlovani trejler i najava filma

Mogli smo da vidimo u prvom tizer trejleru da naš junak u tom virtuelnom svetu susreće Harley Quinn i Deadshot-om iz DC univerzuma, ili automobil Dolorean iz filma Back to the Future koji izbegava rušilačke kugle na sred ulice, gde je čak moguće suočiti se sa džinovskim skorpionomima. Tu su i Freddy Krueger i Iron Giant-a (iz filma Brada Birda). 

U novom trejleru možemo videti još puno referenci iz pop kulture kao što su pop culture King Kong, Chucky ili  Tracer iz video igre Overwatch ili Chun-Li iz Street Fightera. 

Ludačka video igra u kojoj treba pronaći sve tragove koji vode do finalne pobede.

Što se glumačke ekipe tiče, pored gorepomenute glavne uloge, tu su i Mark Rylance, Olivia Cooke, Lena Waithe, T. J. Miller, Ben Mendelsohn, Simon Pegg i Hannah John-Kamen.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close