site hit counter
TV serije

Igra prestola (Game of Thrones) – novi tizer trejler i galerija slika protagonista serije

Iako je trenutno kod nas proleće, nagoveštava se opaka i nemilosrdna zima za stanovnike Westerosa kao i za Cersei (Lena Headey), Daenerys (Emilia Clarke)Jona (Kit Harington).

Nakon nedavne zvanične objave termina emitovanja sedme sezone Igre Prestola putem tizer trejlera, HBO nastavlja sa promocijom svoje hit serije putem novog trejlera.

Ni u njemu nećemo videti kadrove iz novih epizoda, opet se radi o konceptualnom trejleru, i u njemu možemo videti tri pretendenta na Gvozdeni tron i nagoveštaj njihovog finalnog suočavanja.

Ujedno možete u ovom promo spotu HBO kanala i maloj foto galeriji videti deo kastinga serije i njihovu zimsku garderobu.

Da vas podsetim da je sedma sezona je ujedno i predposlednja, biće sačinjena od manjeg broja epizoda, samo 7 umesto uobičajenih 10. Ujedno, s obzirom na kasni početak emitovanja  ove godine Game of Thrones ne može biti nominovan za nagrade Emmy Awards 2017.

Ključne reči
Prikaži još sadržaja...

Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Shares
Close