site hit counter
FilmFilmovi 2017

I to je život (Le Sens de la fête) – titlovani trejleri i najava novog filma reditelja hita Nedodirljivi (Intouchables)

U domaće bioskope stiže novi film rediteljskog dvojca koji su snimili zasluženo najgledaniji film snimljen van engleskog govornog područja, Nedodirljivi (Intouchables).

Malo podsećanje na prethodni film: “To je priča o mladom emigrantu Drissu koji sem egzistencijalnih problema ima i probleme sa zakonom, i bogatog kvadriplegičara Phillipea.

Efektne i nenategnute anegdote prate tešku emotivnu priču oba aktera, suočena sa egsistencijalnim problemima i emotivnim ispadima. Preko 35 miliona ljudi je pogledalo ovaj film koji je baziran na istinitom događaju, a sjajna glumačka ekipa predvođena Omarom Syom i Françoisom Cluzetom se uspešno izborila da u ovoj priči neizbežna patetika ne postane bljutava i preslađena.

Film izuzetnu gledanost duguje i jednoj posebnoj vrsti otvorenosti, gde se ljudi, situacije i stanja nazivaju pravim imenom, bez nepotrebnog ulepšavanja, i na granici pristojnosti. Takvu avanturu bi američka produkcija teško sebi dozvolila. Film potpisuju reditelj i scenarista Olivier Nakache i Eric Toledano.”

Evo o čemu se radi u njihovom novom filmu: da li ste se nekad zapitali šta se dešava iza kulisa venčanja iz snova?

Maks vodi firmu za organizovanje događaja skoro 30 godina. Tokom karijere isplanirao je stotine zabava, ali mu je takav život napokon dosadio. Danas je Pjerov i Helenin veliki dan. Venčavaju se u predivnom zamku iz 17. veka.

Pročitajte i ovo:
Alita: borbeni anđeo (Alita: Battle Angel) - titlovani trejleri i najava filma

Po običaju, Maks ništa nije prepustio slučaju, i sve je dovedeno do savršenstva. Konobari, kuvari, kuhinjsko osoblje, fotograf, bend, cvetni aranžmani – sve je na svom mestu.

Međutim, venčanje iz snova lako bi se moglo pretvoriti u katastrofu koja klizi ka sigurnom fijasku. Turbulentne uspone i padove naizgled idealno organizovanog događaja gledaćemo kroz oči radnika zaduženih da najluđe probleme rešavaju u hodu – poput duhova! Jedini cilj – zabava mora da uspe!

u boji komedija, Francuska, 2017, 115 minuta

reditelj: Eric Toledano, Olivier Nakache
snimatelj: David Chizallet
producent: Nicolas Duval-Adassovsky, Laurent Zeitoun, Yann Zenou
montažer: Dorian Rigal-Ansous

uloge:
Suzanne Clément
Gilles Lellouche
Jean-Paul Rouve
Judith Chemla
Vincent Macaigne

Via
Dexin film
Izvor
Media.rs
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close