Sunday , July 20 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / Muzika / Dešavanja! / Humanitarni koncert “Pomozimo Tomislavu”, Niš, 21/08/2012, Tvrđavski plato
Humanitarni koncert “Pomozimo Tomislavu”, Niš, 21/08/2012, Tvrđavski plato

Humanitarni koncert “Pomozimo Tomislavu”, Niš, 21/08/2012, Tvrđavski plato

0 Flares 0 Flares ×

“Drage nišlije,
u utorak 21. avgusta organizujemo veliki humanitarni koncert za pomoć našem drugu Tomici. Vaših 500 dinara Tomici znače život, dođite da zajedno uživamo u muzici Kerbera, Galije, Nevernih beba, flautistkinje Anđele Bratić i gudačkog kvarteta “Krin”, hora “Branko”, i osećaju da opet činimo nešto plemenito! Lako ćete doći do karte… Očekujemo vas na tvrđavskom platou, vidimo se!”

Ljudi, reči su ovde suvišne! Ukoliko ste iz Niša ili njegove bliže okoline uključite se u akciju prikupljanja sredstava sa lečenje ovog čoveka, dođite na humanitarni koncert i pomozite Tomislavu. Ako niste u mogućnosti da dođete na koncert proširite dobar glas i obavestite vaše prijatelje da dođu. Hvala vam unapred.

[quote]Prodaja karata pocinje od veceras, karte ce se prodavati skoro u svakom kaficu, postavicemo i pultove na frekventnim lokacijama, a volontere ce prodavati karte po citavom gradu… Cena karte je 500 dinara.[/quote]

Više informacija možete pronaći klikom na Facebook stranicu: Pomozimo Tomislavu

[quote]

Tomislav Cvetković, ima 35 godina, živi i radi u Nišu, oženjen i ima ćerku Evu staru 7 meseci. Boluje od akutne linfoblasne leukemije tipa B (B-CCLC 91.0)

Tomislav se lečio u Nišu od 29. februara 2008. godine 30 meseci, a relaps bolesti se javio nakon 6 meseci. 22. avgusta 2011. godine su mu transplatirane matične ćelije od nesrodnog donora u Nemačkoj, a u Nišu je bila održana velika akcija “Pokloni život”.

Aprila 2012. godine mu se ponovo javlja relaps bolesti i jedina nada za produženje njegovog života je ponovna transplatacija u Nemačkoj za koju mu je potrebno oko 130.000 Eura.

Porodica je do sada obezbedila 62.000 evra, a kroz razne akcije je sakupljeno 39.933,7 evra.

Ako želite da pomognete, sredstva možete uplatiti na namenski dinarski tekući račun AIK banka AD Niš, broj 105-403904004-86, na ime Tomislav Cvetković , a banka će direktno sredstva sa ovog tekućeg računa uplaćivati klinici Sankt Franciskus u Flensburgu[/quote]

via: Humanitarni koncert za Tomislava : Kultura : Južne vesti

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×