Sunday , August 31 2014
Naslovna / Film / Grozan ja 2 (Despicable me 2)
Grozan ja 2 (Despicable me 2)

Grozan ja 2 (Despicable me 2)

Evo dobre vesti za naše male (a i velike) ljubitelje animiranih filmova: Gru i njegovi Minjoni ovog leta stižu u bioskope. Pogledajte u nastavku članka detaljnu najavu ovog hita sa radnjom filma, prevedenitm trejlerom, posterom kao i slikama iz filma.

Despicable_2_13638687493921

Despicable_2_13638687498474

Svetski blokbaster „Grozan ja”, studija Universal i Illumination Entertainment, oduševio je publiku celog sveta 2010. godine, zaradio 540 miliona dolara i postao 10. najveći animirani film u američkoj istoriji. Ove godine, spremite se za drugi deo i nastavak ludila koji prave Podanici. Kris Meledandri i njegov tim stvorili su potpuno novu komičnu avanturu u kojoj se vraćaju (bivši?) super zločinac Gru (Stiv Karel), njegove predivne devojčice, i nepredvidljivi i urnebesno smešni Podanici… i gomila novih, potpuno otkačenih likova. Via: Taramount film
Despicable_2_13638687498288Strašni ali ujedno i simpatični zloća Gru i njegovi Minjoni se vraćaju na filmska platna ovog leta, tri godine nakon veoma uspešnog prvenca. Odličan prijem od strane filmske publike, Grua i njegove armije  žutih podanika, kao i tri siročeta koje je  on zbrinuo (Margo, Edit i Agnes) nagnalo je Universal i Illumination studio da zasuku rukave i naprave nastavak.

Despicable_2_13638687486232

Pored ovog filma, u planu je spin-off film u kome će glavni junaci biti Minjoni, simpatični sidekicks likovi (naziv za sekundarne i zabavne likove u animiranim filmovima) smešnog govora, stalno sklonih tuči ali ipak jako neodoljivih. Još uvek bez konačnog naslova, zna se da će Sandra Bulok dati glas opasnoj i elegantnoj negativki Skarlet Overkil koja ima za cilj da zavlada svetom. Intriga filma će nam otkriti da Minjoni postoje oduvek i da su gotovo uvek pokvarili planove svojih gospodara svojom slatkom nespretnošću. Radnja filma će se odvijate šesdesetih godina a pratiće tri Minjona koji odlaze na konvenciju zloća u nadi da će dobiti zaposlenje kod Skarlet Overkil… U svakom slučaju očekuje nas odlična zabava i u ovom filmu, nesumnjivo.Despicable_2_13600882353184

Ali vratimo se filmu Grozan ja 2: kao i prvom delu Gru (kome glas pozajmljuje komičar Stiv Karel) je definitivno usvojio tri devojčice i otrkio da poseduje očinski instinkt, iako i dalje stremi da postane najveći zloća od svih zloća. Nakon što je pobedio Vektora u prvom delu, Gru je otet od strane agentice Lusi Vajld iz Lige Anti Zloća.

Despicable_2_13638687497071

Uz Minjone koji su pošli da ga spasu shvata da će biti deo plana za eliminisanje novog super zlikovca koji preti svetu. Dvominutni trejler sa prepoznatljivim humorom iz prvog dela je, nadam se, pobudio vašu pažnju. Gruovog oponenta ne vidimo u ovom trejleru ali se radi o liku kome će glas, premijerno u svetu animiranih filmova, pozajmiti Al Paćino, te vam zato preporučujem titlovanu veziju filma zbog toga.

Despicable_2_13638687483448

Film izlazi u svetkim bioskopima početkom jula meseca a kod nas ćete moći da ga pogledate od trećeg oktobra u distribuciji Taramount-a. Nesumnjivo ćemo ovde imati kandidata za Oskara 2014 u kategoriji animiranih filmova. I naravno, ukoliko (nekom greškom) niste odgledali prvi deo evo prevedenog trejler koji će vas naterati da ispravite to.

Despicable_2_13638687485691

u boji titlovani animirani film, SAD, 2013

reditelj: Chris Renaud, Pierre Coffin
scenario: Ken Daurio, Cinco Paul
producent: Janet Healy, Christopher Meledandri
montažer: Gregory Perler

uloge:
Al Pacino
Steve Carell (Gru)
Miranda Cosgrove (Margo)
Kristen Wiig (Miss Hattie)
Russell Brand (Dr. Nefario)
Steve Coogan
Moises Arias (Antonio)

Despicable_2_13638687484324

Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>