site hit counter
Video igre

Gran Turismo Sport izlazi 18. oktobra za Playstation 4

Gran Turismo Sport stiže 17. oktobra!

Sony je pre nekoliko trenutaka objavio veliku vest i obradovao sve fanove koji su bili prilično razočarani glasinama da će GT Sport biti pomeren na narednu godinu.

Stoga, naoštrite svoje konzole i internet konekcije, Gran Turismo Sport stiže brže nego što smo mislili – 17. oktobar je datum izlaska za Američko tržište a dan kasnije igra stiže i u Evropu!

Sony navodi da ćemo saznati mnogo toga novog i zanimljivog do samog početka prodaje.

U međuvremenu, znamo da GT Sport donosi podršku za VR, potom preko 150 vozila i naravno nikad do sada viđenu grafiku. PlayStation Srbija

 

Gran Turismo Sport je prvobitno trebao da na tržište dođe prošle godine, ali je odložen, zato što studio Polyphony nije želeo da žrtvuje kvalitet igre zarad ranijeg izlaska. Sada nakon skoro godinu dana dobijamo finalni datum izlaska, 18. oktobar.

Zajedno sa datumom izlaska i trejlerom, stigla je i objava osnivača studija, Kazunori Jamagučija, u kojoj govori kako su sa završetkom zatvorene bete ušli u krajnji stadijum poliranja igre i pripremu za njeno lansiranje. “Težili smo da stvorimo nešto što će pružiti jedinstveno iskustvo u smislu grafike, zvuka i simulacije fizike, iskustvo koje se može doživeti samo na Playstationu“, rekao je on.

Pročitajte i ovo:
Pogledajte fantastičnu tv reklamu za God of War

Sedmo izdanje trkačkih igara pored standardne edicije, u ponudi ima limitiranu ediciju, koja donosi 1 milion in-gejm kredita, starter pakovanje sa 8 automobila, 30 avatara sa GT Sport temom, pakovanje nalepnica i limitiranu metalnu knjigu i pakovanje za 70$. Uz Digital Deluxe izdanje, po ceni od 80$, se dobija 2 miliona kredita, pakovanje sa 12 vozila, nalepnice, 60 avatara i hromirana kaciga za profil igrača.

Ispod možete pogledati i novi trejler, u kome stoji 17. oktobar, ali to je datum za američko tržište, dok Gran Turismo Sport u Evropi izlazi dan kasnije. Beta utiske igre možete pročitati u aktuelnom broju časopisa Play!Zine, koji možete besplatno preuzeti na ovom linku.

Izvor
Play!PlayStation Srbija
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close
Close