site hit counter
Video igre

God of War – obelodanjen je datum povratka Kratosa na PlayStation 4 konzoli

Konačno znamo kada Kratos, bog rata, stiže u novoj ekskluzivnoj epizodi na PlayStation 4 konzoli!

Nova sredina, nepostojanje rednog broja, ova epizoda nalikuje poput restarta franšize ali neće biti ništa od toga. Jer se ova igra nadovezuje direktno na God of War III i pratićemo našeg poluboga , umornog od svojih bezbrojnih bitaka protiv bogova Olimpa, kako se povlači u zasluženu penziju u zemljama nordijskih mitologija. Ali kao što pretpostavljate, Kratos neće provesti mirne i spokojne dane tamo.

I dalje kreiran od strane Santa Monica Studio, God of War će gravitirati oko krupnih tema franšize, s tim što sada Kratos neće biti sam jer je sa njim i njego sin Atreus. U ovom delu nećemo imati samo spartanca željnog krvi i osvete zbog ubistva svoje žene i kćerke, koji su premisa prvobitne trilogije, već brižnog oca koji će učiniti sve da poduči i zaštiti svog potomka u opasnom svetu.

U trejleru ste mogli da vidite nove detalje scenarija igre koji pokazuju sve ambicije razvojnog studija, jer kao što znate njihov gejmplej nikada nije bio posebno originalan ali je zato scenario i pozadina priče oduvek bila espkih razmera.

Dakle God of War izlazi 20 aprila 2018 u svojoj osnovnoj kao i kolekcionarskim verzijama, pribeležite datum!

Pročitajte i ovo:
Play!Zine Broj 115 – stigao je novi broj besplatnog magazina o video igrama

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close
Close