site hit counter
FilmFilmovi 2018

Glass – titlovani trejler i najava filma

Neverovatna priča o ljudima koji veruju da imaju natprirodne moći.

Zvezde američkog, italijanskog i srpskog stripa na Striporami 2018!

M. Najt Šalaman (M. Night Shyamalan) nam donosi u domaće bioskope početkom 2019 godine nastavak svojih filmova “Podeljen” (“Split”) i “Nesalomivi” (“Unbreakable”).

Novi film izlazi u januaru 2019. i zvaće se “Glass”, po liku Samjuela L. Džeksona (Samuel L. Jackson) iz “Nesalomivog”, Gospodina Glasa, tj. Gospodina Staklenog. U filmu će glumiti Brus Vilis (Bruce Willis), Samjuel L. Džekson, Džejms Mekavoj (James McAvoy) i Anja Tejlor-Džoj (Anya Taylor-Joy). Film će sa prethodnicima imati povezanu radnju i zajedno će činiti trilogiju.

Dok Vilis i Džekson nastavljaju svoje uloge iz “Nesalomivog”, Mekavoj će se vratiti kao Kevin Vendel Kram, iz prošlogodišnjeg hita “Podeljen”. Uz Mekavoja se vraća i Anja Tejlor-Džoj, u ulozi Kejsi Kuk, takođe iz “Podeljen”.

“Glass” će pratiti Vilisov lik, Dejvida Dana, u potrazi za Mekavojevom Zveri, u seriji susreta, koje će iz senke kontrolisati naslovni Gospodin Glas.

Da se podsetimo, “Nesalomivi” je izašao 2000. i zaradio je skoro 250 miliona dolara. Vilis je igrao čoveka koji preživi stravičnu saobraćajnu nesreću i potom otkrije da je ostao živ jer poseduje nadljudske moći.

“Podeljen” je snimljen za 9, a zaradio je 275 miliona na svetskim blagajnama. Mekavoj igra žrtvu zlostavljanja sa dijagnostifikovanim disocijativnim poremećajem ličnosti, koji se manifestuje kroz 23 različita lika i dvadesetčetvrtim, krunskim, dijaboličnim, koji se tek ukazuje.

Pročitajte i ovo:
Alita: borbeni anđeo (Alita: Battle Angel) - titlovani trejleri i najava filma

Da vas podsetim na prethodno pomenute filmove u nastavku članka.

Nesalomiv (Unbreakable)

Film o čoveku (Brus Vilis) koji shvata da je gotovo neuništiv, nakon što je jedini preživeo železničku nesreću, i tajanstvenom strancu (Samjuel L. Džekson) koji mu prilazi sa pričom o zaista neverovatnoj teoriji koja stoji iza svega.

Glumac Brus Vilis i scenarista i reditelj M. Najt Šajamalan ponovo se udružuju posle iznenađujućeg uspeha „Šestog čula“. Dejvid Dan (Brus Vilis) se vraća vozom iz Njujorka u Filadelfiju posle neuspešnog razgovora za posao kad njegov vagon iskoči iz šina i sudari se sa drugom lokomotivom, a on postaje jedini preživeli od 131 putnika. Ne samo da je ostao živ, već je zapanjujuće što je prošao bez ijedne ogrebotine. Dok se Dejvid pita šta se desilo i zašto je uspeo da preživi, nailazi na tajanstvenog stranca, Elajdžu Prinsa (Samjuel L. Džekson), koji mu objašnjava da postoji određeni broj ljudi koji su „nesalomivi“ – izuzetno su izdržljivi i hrabri, imaju sklonost ka opasnom ponašanju i osećaju se nepobedivo, ali takođe imaju čudne predosećaje da će se desiti nešto stravično. Da li je Dejvid „nesalomiv“? Ako jeste, kakve su fizičke i psihičke posledice tog saznanja?

Režiser: M. Night Shyamalan 2000 | 102 minuta, naučna fantastika, triler
Glume: Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Robin Wright Penn, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard

Pročitajte i ovo:
Noć veštica (Halloween) - titlovani trejler i najava filma

Podeljen (Split)

Scenario i režija: M. Night Shyamalan Uloge: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Betty Buckley, Jessica Sula, Haley Lu Richardson Žanr: triler Studio: Universal

Reditelj, scenarista i producent M. Najt Šjamalan vraća se s novim originalnim trilerom „Podeljen“ koji se bavi misterioznim i zabačenim delovima poremećenog uma jednog čoveka. Dok je mentalna podeljenost onih koji imaju disocijativni poremećaj ličnosti dugo fascinirala i zbunjivala naučnike, veruje se da neki mogu da manifestuju i jedinstvene fizičke atribute za svaku od ličnosti, kognitivnu i psihološku prizmu unutar jednog bića.

Iako je Kevin (Džejms Makavoj) iskazao 23 ličnosti svom psihijatru, dr Flečer (Beti Bakli), jedna je još uvek u senci, ali se sprema da se ispolji i nadvlada sve ostale. Primoran da otme tri tinejdžerke koje predvodi svojeglava i promućurna Kejsi (Anja Tejlor-Džoj), Kevin započinje borbu za preživljavanje sa svim ličnostima unutar sebe, kao i onima okolo, dok se zidovi među njegovim identitetima ruše.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

# Expires headers (for better cache control) ExpiresActive on # Perhaps better to whitelist expires rules? Perhaps. ExpiresDefault "access plus 1 month" # cache.appcache needs re-requests in FF 3.6 (thanks Remy ~Introducing HTML5) ExpiresByType text/cache-manifest "access plus 0 seconds" # Your document html ExpiresByType text/html "access plus 0 seconds" # Data ExpiresByType text/xml "access plus 0 seconds" ExpiresByType application/xml "access plus 0 seconds" ExpiresByType application/json "access plus 0 seconds" # Feed ExpiresByType application/rss+xml "access plus 1 hour" ExpiresByType application/atom+xml "access plus 1 hour" # Favicon (cannot be renamed) ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 week" # Media: images, video, audio ExpiresByType image/gif "access plus 1 month" ExpiresByType image/png "access plus 1 month" ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 month" ExpiresByType video/ogg "access plus 1 month" ExpiresByType audio/ogg "access plus 1 month" ExpiresByType video/mp4 "access plus 1 month" ExpiresByType video/webm "access plus 1 month" # HTC files (css3pie) ExpiresByType text/x-component "access plus 1 month" # Webfonts ExpiresByType application/x-font-ttf "access plus 1 month" ExpiresByType font/opentype "access plus 1 month" ExpiresByType application/x-font-woff "access plus 1 month" ExpiresByType image/svg+xml "access plus 1 month" ExpiresByType application/vnd.ms-fontobject "access plus 1 month" # CSS and JavaScript ExpiresByType text/css "access plus 1 year" ExpiresByType application/javascript "access plus 1 year"
Close
Close