site hit counter
TV serije

Glasajte za najbolje serije televizijske sezone 2016/17

Kolege sa hrvatskog sajta Serijala.com, u regionu najuticajnijeg domaćeg sajta posvećenog isključivo TV serijama, po osmii put organizuju glasanje po izboru čitalaca. Prenosim vam njihov članak i preporučujem vam obaveznu posetu njihovom sajtu da bi ste glasali i učestovali u kreiranju ove top liste. 

Osmu godinu zaredom, po završetku televizijske sezone, organiziramo veliku anketu te izbor u kojem možete odabrati vaše favorite televizijske sezone 2016/17.

Kao i lani, kategorija je šest, a serije su i dalje sortirane po žanrovima, uvažavajući kategorije u kojima su prijavljene za sve ostale sezonske izbore i nagrade, poput Emmyja (koliko god to bilo čudno u nekim slučajevima).

Početnu selekciju napravili smo mi, nastojeći izdvojiti nekakvu mješavinu najpopularnijih serija te onih često hvaljenih, a manje eksponiranih. Ukupno preko 100 serija, a opet smo teško srezali listu na taj broj.

U razmatranje su ušle serije čije su se sezone većim dijelom emitirale između srpnja 2016. i srpnja 2017. godine — to je razlog zašto nema nekih serija, a najočitiji primjer je Game of Thrones, šesterostruki pobjednik zbog nepotpune sezone u rasponu ankete bit će u konkurenciji iduće godine.

Maksimalan broj glasova ovisi o anketi; u kategorijama drame, komedije i nove serije možete odabrati po tri favorita, a u preostale tri kategorije po jednu.

I to je to od “servisnih informacija”! Izbor će trajati dva tjedna, a u međuvremenu se u komentarima možete uključiti u raspravu te prokomentirati svoj izbor favorita.

Kliknite na ovaj link da bi ste glasali.

Ključne reči
Prikaži ostatak...

Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close