site hit counter
TV serije

Fargo – Nova sezona večeras u 22:00, premijerno na AMC kanalu

NOVI ZLOČIN U MINESOTI

Treća sezona serije Fargo večeras u 22:00, ekskluzivno na AMC kanalu

„Ovo je istinita priča. Opisani događaji odigrali su se u Minesoti 2006. godine. Na zahtev preživelih, sva imena u seriji su promenjena. Iz poštovanja prema mrtvima, sve ostalo ispričano je upravo onako kako se desilo“ Ili kako bi jedan od  tvoraca serije, Noah Hawley rekao: „Govorimo da je to istinita priča, koja to nije, ali prati određeni sled dešavanja istinite priče„

Treća sezona serije Fargo smeštena je u 2010. i prati šeficu odeljenja policije u dolini Edna, Gloriu Burgle. Ona istražuje ubistvo svog očuha, Ennisa Stusija, dok se istovremeno sa istragom prepliće sitno rivalstvo između dva brata blizanca, Emmita i Rayja Stussyja zbog “ukradenog” nasleđa. Treća sezona Fargo biće prikazana kroz deset epizoda, od kojih prva počinje večeras u 22:00, premijerno na AMC kanalu.

Svaka sezona predstavlja priču za sebe. Tako se priča prve sezone vrti oko Driftera Lornea Malvoa, misterioznog čoveka sumnjive prošlosti koji se pojavljuje u Minesoti, gde bez razloga počinje da manipuliše ljudima na okrutan i nasilan način. Nakon sastanka sa prodavcem osiguranja, Lesterom Nigaardom, Malvo ga šalje na put propasti. Druga sezona opisuje događaje iz 1979. u kojima detektiv Lou Solverson istražuje slučaj u koji su umešani mafija i lokalna banda kriminalaca.

Ne propustite nove epizode! Svakog četvrka od 22:00, samo na AMC

Ključne reči
Prikaži ostatak...

Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close