Sunday , June 29 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / Film / The Expendables 2 – prvi teaser trailer sa prevodom
The Expendables 2 – prvi teaser trailer sa prevodom

The Expendables 2 – prvi teaser trailer sa prevodom

0 Flares 0 Flares ×

Akcione ikone holivuskih filmova nam se vraćaju ovog leta u nastavku filma The Expendables 2. Nakon najave prvog postera evo i prvog teaser trejlera za film. (Update: dodat prevedeni trejler 06/01/2012)

“Najamnici se vraćaju i ovoga puta je stvar lična…Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Lee Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) i Hale Caesar (Terry Crews) — sa dodatkom dva nova člana ekipe Billy the Kid (Liam Hemsworth) i Maggie (Yu Nan) — se ponovo okupljaju na poziv Mr. Church (Bruce Willis) koji im nudi “laku” misiju. Stvar kreće po zlu i jedan član ekipe gine, najamnici imaju samo na pamet osvetu iako se nalaze na neprijateljskoj teritoriji. Nakon uspešnog proboja uspevaju da ukradu protivnicima šest funti obogaćenog plutonijuma namenjen vojnim svrhama, dovoljno da dignu deo sveta u vazduh. Ali to nije ništa prema onome što smeraju prema svirepim ubicama njihovog člana ekipe. Rešiće problem u svom maniru…”

Kratak sadržaj radnje koji se razlikuje od prethodnog filma. Da li se radi o nestanku lika kojeg je u prvom delu glumio Mickey Rourke (nema ga u drugom delu) ostaje da se vidi. Evo i prvog teaser trejlera, koji stavlja akcenat na likove a ne na radnju filma.

Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×