site hit counter
FilmFilmovi 2017

Džungla (Jungle) – Daniel Radcliffe je prepušten samom sebi u džungli, pogledajte trejlere filma

Džungla (Jungle) je sledeći film Danijela Redklifa u kome će nam nanovo pokazati svoje kameleonske sposobnosti da se, poput Roberta Patisona, prilagodi svakoj filmskoj ulozi.

Ono što je podjednako fascinantno kod obojice glumaca je kako s lakoćom iznenađuju filmsku publiku i kako svaki put ponude nešto sasvim drugačije. Mnogi su mislili da če ostati zarobljenici kultnih uloga iz mladosti ali su svojim gotovo radikalnim izborima pokazali više puta svoje glunačko umeće.

Film Džungla će svakako biti jedan od značajnijih filmova u Redklifovoj filmografiji. Redklif je ovde zvezda novog trilera, snimljenog po motivima istinite priče, a film stiže u svetske bioskope krajem oktobra 2017.

Izraelski istraživač i avanturista Josi Ginsberg pošao je 1981. u istraživanje bolivijske prašume, ali nije ni sanjao da će u njoj ostati “zarobljen” čitave tri nedelje. Prihvatio je poziv misterioznog Austrijanca koji se predstavio kao geolog, ali tek u prašumi su on i prijatelji shvatili da je u pitanju kriminalac u lovu na zlato. Ostale uloge u filmu “Džungla” tumače Aleks Rasel, Džoel Džekson i Tomas Krečman, a film je režirao Greg Meklin.www.mondo.rs

Ključne reči
Prikaži još sadržaja...

Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close