site hit counter
TV serije

Dosije Iks (The X-Files) – pogledajte prvi titlovani trejler za 11 sezonu

Istina je bliža nego ikada

Kada se The X-Files vratio na male ekrane svojom desetom sezonom, ponadali smo se da će nam Chris Carter podariti dostojno finale i okončanje serijala, što drugi dugometražni film nije učinio. Dakle, to nije bio slučaj jer nije bila u pitanju ni poslednja sezona.

Nova sezona će dospeti na naše male ekrane ove zime i The X-Files će imati još štošta da nam ispriča, ponajviše o sinu Dane Scully (Gillian Anderson) i Foxa Muldera (David Duchovny). Ako nam je verovati ovom trejleru, njegovi roditelji tragaju za njim više nego ikada, jer dotični ima značajnu ulogu u vezi smaka svetanjegovog pokretanja ili njegovog sprečavanja.

U svakom slučaju, čini se da će ovo biti poslednja sezona za Gilian Anderson. U intervjuu kojeg je dala sajtu Screenrant, glumica je nagovestila da je ovo njeno poslednje pojavljivanje u seriji. Kazala je da je pristala na jedanaestu sezonu jer po njoj deseta sezona nije pružila epizode i odgovore koje su fanovi zasluživali.

Nadajmo se da će zaključak serije biti dostojan naših očekivanja i da ćemo moći pristojno da se oprostimo sa Scully.

Da vas podsetim da ova sezona kreće sa emitovanjem 11 januara 2018 na FOX kanalu. Biće sastavljena od 10 epizoda, od koje će dve biti povezane sa X-Files mitologijom.

Pročitajte i ovo:
Okružen mrtvima (The Walking Dead) - titlovani Comic Con trejler i najava premijere devete sezone
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close