site hit counter
FunPhoto

Displate – sajt sa Canvas posterima na metalnoj podlozi

Verovatno ste imali prilike da vidite ili posedujete Canvas fotografiju, ja jesam zahvaljujući Brankici Paunković iz Niša, moja preporuka.

Naleteh na jedan odličan sajt koji se bavi Canvas posterima ali na metalnoj podlozi a ne na platnu. A s obzirom da sa stari gamer, predstaviću vam one sa likovima iz video igara.

Pre svega, ako ne znate šta je Canvas, evo o čemu se radi:

Dobrodošli u svet štampe na platnu! Zamislite da se ispred Vas nalaze portreti dragih osoba ili reprodukcije omiljenih slikara… Ako ste uspeli onda ste spremni za svet štampe ma canvas platnu koji mi možemo da Vam ponudimo

Canvas ( izgovara se kanvas) je najfinije slikarsko platno koje je oduvek imalo visoku vrednost i to ne bez razloga, jer su najveći slikari svoje umeće upravo pokazali na slikarskom platnu pod nazivom CANVAS! Ipak, napretkom tehnologije su sada svi u mogućnosti da uživaju u nečemo što je nekada bilo dostupno samo najvišoj klasi. Platno poseduje specifičnu teksturu koja prija ljudskom oku, jer je refleksija svetlosti od platna izuzetno prirodna i drugačija od refleksije koju pruža papir. VIA

Kao što pomenuh u naslovu, namera mi je da vam predstavim sajt Displate.

Njihova specijalnost je izrada i prodaja artworks postera Canvas tehnikom na metalnim podlogama koje se na zid kače magnetima.

Poseduju izbor od preko 30 000 različitih motiva vezane za svet filma, video igara, itd koji zaista sjajno izgledaju.

Tu su naravno različite kategorija postera, od životinja, humorističkih postera, životinja, prirode, itd. pa do citata.

Evo kratkog vidao koji pokazuju proces izrade postera:

Izdvojio sam vam postere koji se tiču junaka kultnih video igara koji zaista sjajno izgledaju. Kliknite na postere radi uvećanja. Enjoy!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close