site hit counter
FilmFilmovi 2017

Disney okuplja svoje junake – deo drugi, filmovi i animirane serije

D23 Expo : Avengers Infinity Wars, Star Wars: Last Jedi, A Wrinkle in Time

Drugi dan D23 expo konvencije je bio posvećen najavama filmova. Kada pogledamo koliko franšiza sada Disney poseduje i koliko su neke sage odmakle, fanovi su imali čime da se obraduju.

Barem oni koji su bili prisutni na licu mesta u USA jer mnoge slike i trejleri će ostati za sada “među četiri zida” tako da posetioci konvencije nisu džabe platili ulaz.

Elem, za početak evo jedne slike koja će vam dati predstavu šta i kada izlazi na bioskopska platna u periodu 2017/2019.

Bogat program, nema šta. Ali da krenem sa glavnim vestima.

Avengers

Posetiocima je predstavljen eksluzivni tizer trejler za Avenger's Infinity War. U njemu je predstavljena borba između moćnog Thanosa i do sada neviđenih kombinacija super heroja na filmskom platnu: kao recimo Spajdermena i Dr. Strendža koji su zajedno na ulicama Njujorka ili Tora koji je sa Čuvarima galaksije u svemiru.

Ono što je proisteklo iz tizera je da naši Osvetnici protiv Thanosa izvlače deblji kraj i da su naišli na veoma moćnog protivnika.

Obelodanjeni su izgled samog Thanosa kao i njegovih generala: Corvus Glaive, Proxima Midnight, Cull Obsidian, i Ebony Maw.

Josh Brolin (Thanos) je bio nsa sceni u pratnji gotovo svih glumaca koji tumače Osvetnike.

Star Wars

Reditelj Rian Johnson je predstavio svoj film Star Wars: Poslednji Džedaji videom Iza scene (Behind the Scenes) i galerijom postera likova filma. Možete ih, ako već niste pogledati u posebnom članku na Mega blogu ovde.

A Wrinkle in Time

A Wrinkle in Time je filmska adaptacija rediteljke Ave DuVernay klasika tinejdž literature spisateljke Madeleine L'Engle, kod nas prevedenog kao Kapija vremena. U filmu ćemo pratiti devojčicu koja kreće u potragu za nestalim ocem, naučnika koji je otkrio predmet koji omogućava među dimenzionalna putovanja. Na poa puta između Narnie i Tommorowlanda? Možete pogledati trejler i najavu filma u posebnom članku na Mega blogu ovde.

Ukratko…

Nakon teškoća u okupljanju odgovarajućeg filmskog kastinga Disney je obelodanio ekipu koja će imati glavne uloge u filmskoj verziji Aladdina čiju će režiju potpisivati Guy Ritchie. Will Smith će tumačiti ulogu Duha iz boce, Mena Massoud (videćemo ga u novoj tv seriji Jack Ryan) će biti Aladdin a Naomie Scott (glumila je u filmu Power Rangers) će biti Jasmine. Film će koristiti scenario animiranog filma ali će imati neke dodatne elemente iz Hiljadu i jedne noći.

Marry Poppins, tj Emily Blunt je imala svoj animirani poster.

Disney's Mary Poppins Returns – Motion Poster

Emily Blunt is Mary Poppins in the upcoming sequel, Mary Poppins Returns. The brand new film opens in theatres December 2018.

Geplaatst door Mary Poppins Returns op zaterdag 15 juli 2017

Tim Burton je počeo sa snimanjem filma Dumbo, reditelj je objavio dve fotografije, jednu gde se slikao u dekoru filma i jednu koja nam predstavlja izgled poznatog slonića u filmu.

Grad heroja (Big Hero Six) postaje animirana serija, na D23 konvencji je obeladanjena špica serije a emitovanje kreće od septembra.

Naravno Disney nije zaboravio na svoje klasike i obradovao je fanove kadrovima iz nastupajuće animirane serije Duck Tales.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close