site hit counter
TV serije

Digitalni ugljenik (Altered Carbon) – prvi titlovani trejler i posteri nove Netfliksove tv serije

Bivši pripadnik Poslanstva UN Takeši Kovač ginuo je i ranije, ali njegova poslednja smrt bila je izuzetno bolna. Odaslan sto osamdeset svetlosnih godina od kuće, učitan u telo u Bej Sitiju (nekadašnjem San Francisku, sada sa zarđalim, oronulim mostom Golden Gejt), Kovač uranja u mračno srce mutne, dalekosežne zavere gnusne čak i po merilima društva koje se prema „postojanju“ ophodi kao prema nečemu što se može kupiti i prodati. Za Kovača je metak koji mu je prostrelio grudi tek početak…

Nakon bioskopskog hita Blejd Raner 2049 (Blade Runner 2049), sajberpank žanr nam stiže i na male ekrane zahvaljujući tv adatpaciji romana Ričarda Morgana (Richard Morgan) izdatog 2002 godine, prevedenog u nas 2013 godine u izdanju Lagune kao Digitalni ugljenik.

Prve slike i osvrt na istoimenu knjigu možete pogledati na ovom linku.

Glavnu ulogu u seriji će imati Joel Kinnaman (poslednji put smo ga videli u filmu Odred samoubica (Suicide Squad) kao Rick Flag). Radnja se dešava u XXVI veku i pratićemo Takešija Kovača, ubijenog bivšeg elitnog vojnika koji se budi u novom telu, jer tehnologija omogućava digitalno prebacivanje svesti nakon smrti u novo sintetičko telo.

Biće sačinjena od 10 epizoda i biće dostupna za gledanje počev od 02/02/2018 godine.

Ključne reči
Prikaži još sadržaja...

Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close