site hit counter
FilmFilmovi 2011

The Descendants (Potomci) – Džordž Kluni kao nesnalažljivi tata

Met King (Džordž Kluni) je privilegovani advokat iz dobrostojeće porodice iz Honolulua. Nakon što je doživela nesreću, njegova žena leži u komi, a on je odjednom prinuđen da se osvrne na svoj brak i život. Boreći se sa usamljenošću i ličnom tragedijom, King se trudi sa uspostavi bolji odnos sa ćerkama, ali i da donese i krupne odluke o porodičnom nasledstvu.

The Descendants / 2011 / Komedija / DramaThe Descendants

Žanr: Komedija / Drama
Scenario: Alexander Payne (Sideways, 2004.), Nat Faxon, Jim Rash, Kaui Hart Hemmings (roman)
Režija: Alexander Payne (Sideways, 2004.)
Glavne uloge: George Clooney, Shailene Woodley, Judy Greer, Amara Miller, Beau Bridges, Nick Krause
Godina proizvodnje: 2011
Zemlja porekla: SAD
Trajanje:115 min

Sinopsis:

Od Alexandera Payne, reditelja i scenariste Oskarom nagrađenog filma Sideways, stiže The Descendants, ponekad humoristično, a ponekad tragično putovanje Matta Kinga (George Clooney) kao ravnodušnog supruga i oca dve ćerke, koji je primoran da preispita svoju prošlost i prihvati budućnost kada njegova supruga pretrpi nesreću na brodu. Ovaj događaj dovodi do promene u odnosima sa njegove dve mlade ćerke dok se Matt bori sa odlukom da proda porodičnu zemlju na Havajima…
Ključne reči
Prikaži ostatak...

Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close