Monday , July 28 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / Film / Džek ubica džinova (Jack the Giant Killer) – bajka o čarobnom pasulju u novom ruhu
Džek ubica džinova (Jack the Giant Killer) – bajka o čarobnom pasulju u novom ruhu

Džek ubica džinova (Jack the Giant Killer) – bajka o čarobnom pasulju u novom ruhu

1 Flares 1 Flares ×

Mladi seljak po imenu Džek, čarobni pasulj, oteta princeza, džinovi. Nema sumnje, nalazim se u sred bajke. I to filmske, koju bi hteli da odgledamo što pre.

Jack The Girant Killer

Tri godine nakon filma VALKYRIE, Brajan Singer se vraća epskom blokbasteru za široke narodne mase sa ovim filmom. Inspirisan istoimenom engleskom klasičnom bajkom u kojoj će mladi seljak Džek nesrećno otvoriti kapiju između dva sveta: sveta ljudi i sveta divova. Čineći to primirje između dva sveta će biti narušeno kada princeza ljudi, Džekova ljubav, biva oteta od strane džinova. I naravno, on kreće u avanturu da bi je spasio.

Uloge u filmu su poverene Nikolasu Houltu (Džek), Eleanor  Tomlinson (princeza), Evanu MekGregoru, Jan MekŠejnu, Stenliju Tućiju i Bili Najtliju (koji pozajmljuje glas vođi divova). U našem prevedenom trejleru možete imati mali uvid u to kako će film izgledati. Po meni, biće ovo dobra filmska zabava, ne čini vam se? . Film izlazi na platna na leto 2012.

Jack-the-Giant-Slayer-Poster-535x791

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

1 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 1 1 Flares ×