site hit counter
FilmFilmovi 2018

Dedpul 2 (Deadpool 2) – pogledajte tizer trejler “Dedpul upoznaje Kejbla”

Scene iz drugog dela Dedpul franšize otkrivaju da će film doneti ono što su očekivali oni kojima se dopao prvi deo – mnogo (neki bi rekli neprimerenog) humora, satire, jurnjave, pucnjave i akcionih scena.

20th Century Fox je objavio dugo očekivani trejler za “Deadpool 2”, pod nazivom „Dedpu upoznaje Kejbla“, koji će vas potpuno ostaviti bez teksta!

Nastavak nam donosi novu priču u kojoj ćemo gledati Vejda Vilsona (Rajan Rejnolds) kako se nadmeće sa Kejblom (Džoš Brolin), mutantom s metalnom rukom iz budućnosti čija prošlost je veoma zamršena. U filmu ćemo gledati još jednu novu ličnost – mutantkinju Domino, koju tumači glumica Zazi Bits.

Kao i u prvom delu, i u novom filmu o omiljenom anti-heroju, Stefan Kapičić će se naći u ulozi Kolososa.

“Počelo je – na radost svih nas u ekipi Deadpool 2! Srećni smo što konačno možemo da podelimo deo uzbuđenja koje nas čeka od 17. maja. Ono što donosi nastavak je nešto što niko ni u najluđim snovima ne može da očekuje,“ objašnjava Kapičić.

On je drugi deo filma „Deadpool“ okarakterisao kao dostojan nastavak fenomenu prvog dela, koji je porušio sve rekorde.

„Ja sam još uvek uključen u postprodukciju filma sa Rajanom Rejnoldsom i Dejvidom Ličom, tako da mogu samo sa ponosom da dodam da nikad nisam bio zadovoljniji s postignutim po pitanju Kolosusa i celokupnog filma. U sledeća dva meseca očekujte bukvalno bombardovanje genijalnostima od strane naše ekipe,“ najavljuje Kapičić.

Pročitajte i ovo:
Filmovi Alien i Aliens su dobili zvanične moderne verzije trejlera

„Deadpool 2“, u režiji Dejvida Liča, dolazi u domaće bioskope 17. maja.

Izvor
MegaCom film
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close
Close