site hit counter
FilmFilmovi 2011

The Darkest Hour – Najmračniji sat za Zemlju dolazi…

(Opet) Vanzemljci napadaju! Dosadilo im je da udaraju na Ameriku pa su sad krenuli na majku Rusiju. Odakle to ? Zahvaljujući  poznatom ruskom reditelju Timuru Bekmambetovu, poznatom po vampirskim serijalima “Noćna straža”, “Dnevna straža” i filmu “Tražen”, producent je novog naučno-fantastičnog trilera “The Darkest Hour”.

Priča je Deja Vu :  petoro mladih koji je primorano da preživi smrtonosnu vanzemaljsku invaziju. Okvir filma tog tipa je egzotičan, mislim da je ovo prvi SF film gde je Moskva napadnuta od strane aliena. Ostaje da se vidi kakva je realizacija filma. Za režijom se nalazi Kris Gorak, film je sniman u 3D tehnici a glavne uloge tumače Emil Hirš  Olivija Tirlbi (JUNO), Džoel Kinaman (EASY MONEY, THE KILLING) i Maks Minghela (AGORA, THE IDES OF MARCH).

Zanimljivost za ovaj film je da je sniman avgusta 2010 kada su širom Rusije i oko Moskve besneli šumski požari, pa je snimanje filma bilo prekinuto preko dve nedelje zbog toga. Premijera SF trilera 28. decembar, “Cineplexx”.

Velika pohvala od mene lokalnom distributera filma MegaCom filmu koji je adaptirao postere filma za srpsko tržište.

[quote]

Holivudski studio „20th Century Fox“ odobrio je korišćenje fotografija obeležja Beograda na kreativnim vizuelnim rešenjima za lokalnu kampanju filma „Najmračniji sat 3D“, čija je premijera 28. decembra u bioskopu „Cineplexx“ u šoping-molu „Delta City“.

Pročitajte i ovo:
Milja 22 (Mile 22) - titlovani trejleri i najava filma

Na vizuelnim rešenjima za ovaj film se tako, osim Moskve, u kojoj se dešava radnja, nalazi i Beograd, to jest zgrada Narodne skupštine, Beogradski spomenik i Kalemegdan.

[/quote]

Citirano sa: Fotografije Beograda na plakatima za „Najmračniji sat 3D“ | MCF: Distributerska kuća

Članak ranije objavljen 6 avgusta 2011, ažuriran 20 decembra 2012

 

Oznake

Jedan komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close