site hit counter
Web

Chatroulette.com : ruski rulet web kamerom

U poslednje vreme jedan novi sajt na webu diže priličnu prašine i buke oko sebe a to je Chatroulette.com. Kreiran od strane jednog 17-godišnjeg rusa (kome je bilo dosadno uz kompjuter) ovo je ovaj sajt gde se, po principu slučajnosti,  možete konetktovati na video chat sa potpunim neznancem iz  celog sveta. Uvek ćete naći nekog jer u poslednje vreme ima preko 50 hiljada konektovanih u isto vreme.

Ideja klinca je bilo da chatuje i razmenjuje sa nekim sa weba ali čitava ova stvar prerasta u nešto mnogo veće. Radoznalih je sve više kao i mogućnost susreta. Naravno, uključiti web kameru i pustiti neznanca da vas vidi i vidi vaše okruženje je skoro ravno kao da zaista pustite nekoga u vašu sobu, a nikada ne znate na koga (ili na šta) ćete se pasti.Povučen radoznalošću maločas sam probao i evo kako izgleda.

Jednostavno se ide na www.chatroulette.com , nema nikakvog upisivanja na sajt i tamo dobijate 2 prozora, gornji je partnerov a donji je vaš; levo je prostor za četovanje. Na vama je da izaberete da li ćete pored videa omogućiti i zvuk sa mikrofona. Iznad svega toga imate tastere New game, Report i Pause. I rulet može da krene ! Ukoliko vam se sagovornik ne dopada dovoljno je kliknuti mišem na taster Next ili na F9 i dobićete sledeću osobu. Nakon desetak klikova sam se pao većinom na muškarce i na po koju curu, većina njih me je next-ovalo a kontaktirao sam sa dva lika iz Nemačke, razmenili po koju reč i nastavili dalje.

Interesantno je to što se hazarderski konektujemo sa savršenim strancima ali hazard nosi svoje; šanse da naiđete na interesantan kontakt sa kojim ćete imati kvalitetnu razmenu je mali ali ipak postoji. A u međuvremenu se možete pasti na sledeće situacije:

 1. na muškarce koji vas posle dve sekunde isključe sa facom tipa “liii, koja faca” ili “opet muškarac, ja hoću žensko!”,
 2. na muškarce koji će vam ponosno pokazati svoj polni organ na ekranu (cura to rade mnogo rađe ;)),
 3. na panoe na kojima piše “show me your boobs” (namenjen curama naravno),
 4. na osobe koji će glumiti krelca i izvoditi gluposti pred kamerom,
 5. na maskirane osobe,
 6. na nadrdane osobe koje će vas verbalno ili slikovito vređati (Fuck you i slično),
 7. na razne poremećene likove (rasiste i slično).

Bacite oko na ovaj cool video i videćete o čemu se radi:

Zamišljen kao mesto kontakata i druženja, sajt to ne nudi. Konstruktivna razmena sa strancima traje samo nekoliko sekundi, a u zavisnosti od fizičkog izgleda druge strane Next taster radi često.

A evo svetlije strane chatroulette-a i videa sa reakcijama ljudi na mali pozdrav ovog lika:

Ako nemate šta da radite i niste previše osetljiva osoba smestite se ispred kompjutera posetite Chatroulette.com i spremite se da vidite razne (ponekad uvrnute) likove. Ko zna, možda ćete između dve viđene kite videti nešto smešno i zanimljivo ili će vam neko uzvratiti osmehom.

To je to, dosta je bilo. Next! 😉

Oznake

9 komentara

 1. ako posjetioce čine 71% muškarci,14 posto perveznjaci,15% djevojke(a i one su upitne jer mislim da se dio njih može svrstati u ove pod 14%),kakva je šansa da naletiš na normalnu žensku osobu,vjerovatno je izražena u promilima!

 2. Sajt i ideja su odlicni. Naletis na nekoliko stotina kita, ali ima i bas finih cura koje ne izbegavaju normalnu komunkaciju. Upoznao sam nekoliko njih, i bas su bile prijatne. Sto se mene tice, vredelo je zatvovati oci, i zatvovacu i dalje.

 3. Totalni fail. Bolje reci da je ovo chat za pervezne manijake. Ukljucio sam ga na 5 min i naleteo na njih 3 koji pokazuju “ono”.
  Bem li ga da li ih to pali…

  A 95 % su muskarci pa vi vidite

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close