Naslovna / Web / Korisni linkovi / Canva.com – besplatna web aplikacija za kreaciju banera, flajera, covera za društvene mreže (Facebook, Twitter…)

Canva.com – besplatna web aplikacija za kreaciju banera, flajera, covera za društvene mreže (Facebook, Twitter…)

Canva je nova web aplikacija pomoću koje možete realizovati vaše flajere, banere, postere ili cover fotografije za društvene mreže (Facebook, Twitter, …) bez da imate program za to u kompjuteru  uz profi rezultat.

Jednostavan i moćan

Dostupna putem interneta, interfejs ove aplikacije je jednostavna i intuitivna, nudi vam sve neophodne alate da kreirate vaše banere putem drag/drop metode. Ujedno postoje i alati za editovanje i retuširanje fotografija.

Postoji bogat izbor  kreativnih grafičkih elemenata, lepih fontova ali možete ubaciti i vaše sadržaje.

canva-com-webapp-2

canva-com-webapp-3

Upis na sajt je besplatan i moguće je koristiti aplikaciju na svim platformama (Mac / PC / Mobile iOS i Android). Posetite www.canva.com

A ukoliko želite da napravite cover za vaš Facebook profil posetite ovaj link: https://www.canva.com/create/facebook-covers/

O autoru: Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

2 komentara

  1. Sajt je veoma dobar i može dosta da ubrza proces rada u dizajnerskim poslovima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This