site hit counter
FilmFilmovi 2017

Bright – titlovani trejleri i najava novog filma Netflix kanala

Will Smith i Joel Edgerton kao eksplozivni tandem!

Bright veoma nalikuje na film Bad Boys 2 u heroic fantasy verziji. Činjenica je da trejleri obiluju visokim stepenom žestoke akcije i dobrom dozom humora.

Mora se priznati da je projekat reditelja Davida Ayera u početku delovao prilično uvrnuto. Planiran je budžet od 90 miliona dolara, vodio se rat između filmskih studija za scenario Maxa Landisa…i na kraju krajeva Netflix preuzima projekat uz veliku novčanu nadoknadu.

U tom trenutku bi se pomislilo da će se ovaj projekat utopiti u moru originalnih produkcija  poznatog striming servisa. A onda se obelodanilo da će u filmu Bright vodeće uloge imati Will Smith i Joel Edgerton. A u filmu, policajac će imati partnera koji je…ork.

Da, Bright se odigrava u alternativnoj stvarnosti gde je svet naseljen ljudima, vilenjacima, orcima i drugim mitskim kreaturama koje se trude da imaju zajednički suživot.

Buddy movie u heroic fantasy žanru, zaista smela ideja. Na osnovu prvog trejlera zaključujemo u kom pravcu se razvija priča, ali to je samo vrh ledenog brega.

Drugi trejler nam predlaže drugačiju viziju filma: ultra hardcore verziju filma Bad Boys 2 u kome se Will Smith i Joel Edgerton ludo zabavljaju u redefinisanju filmskog žanra za koje smo mislili da je odavno dosegao svoje limite.

Pročitajte i ovo:
Akvamen (Aquaman) - titlovani trejler i najava filma

Nepoznato mi je samo, s obzirom da film ne ide u bioskopsku eksploataciju, kako će pokriti troškove tolikog investiranja u film.

U svakom slučaju, reditelj David Ayer je ovde imao odrešene ruke nakon svog lošeg iskustva kod Warner Bros studija sa filmom Odred Otpisanih (Suicide Squad).

U svakom slučaju, radnja, akcija i humor koji su prikazani u trejlerima me čine veoma nestrpljivim, jer film izalzi na male ekrane 22 decembra 2017.

Do tada uživajte u titlovanim trejlerima.

u boji film, SAD, 2017

reditelj: David Ayer
scenario: Max Landis
snimatelj: Roman Vasyanov
muzika: David Sardy
producent: Max Landis, David Ayer, Eric Newman, Bryan Unkeless

uloge:
Will Smith (Scott Ward)
Noomi Rapace
Joel Edgerton (Nick Jakoby)
Edgar Ramirez
Lucy Fry (Tikka)
Ike Barinholtz

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close