Tuesday , June 17 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / Film / Bornovo nasleđe (The Bourne Legacy) – stigao je novi prevedeni trejler filma
Bornovo nasleđe (The Bourne Legacy) – stigao je novi prevedeni trejler filma

Bornovo nasleđe (The Bourne Legacy) – stigao je novi prevedeni trejler filma

0 Flares 0 Flares ×

Evo jednog filma koji privlači moju pažnju, što se tiče samog kontinuiteta priče o agentu Džejsonu Bornu, što zbog uloge Džeremija Rejnera kojeg sve više gotivim kao glumca. A ovog puta vam predstavljam novi, prevedeni, duži, trejler koji nam kazuje malo više o radnji filma.

Tvorac priče koji stoji iza serijala o Bornu, Toni Gilroj, režira novo poglavlje ove izuzetno popularne špijunske franšize – Bornovo nasleđe. Scenarista i reditelj proširuje Bornov svet koji je stvorio Robert Ladlam originalnom pričom koja nas upoznaje sa novim junakom (Džeremi Rener) čije će “život ili smrt” situacije biti pokrenute dešavanjima iz prva tri dela filma.

Za početak podsetite se prvog teaser trejlera  kojeg sam preveo (članak o njemu je ovde):

A evo i drugog koji nam stiže od distributera filma Taramounta. Kao što ćete viditi novi trejler preuzima dijaloge iz teaser trejlera s tom razlikom da se replika završava dodatnom rečenicom: “Zar mislite da je postojao samo Džejson Born?”. U trejleru se vide i scene iz filmova sa Metom Dejmonom koji povezuju radnju novog filma sa prethodnima, pogledajte i sami… U svakom slučaju želim da vidim kako će izgledati Džeremi Rejner kao super agenta. Nadajmo se samo da je Vin Dizelovska XXX scena sa motorom u trejleru jedina “super herojska” akcija i da će ostale biti malo realnije.


reditelj: Tony Gilroy
scenario: Dan Gilroy, Tony Gilroy
kompozitor: James Newton Howard
snimatelj: Robert Elswit
producent: Patrick Crowley, Frank Marshall, Ben Smith, Jeffrey M. Weiner
montažer: John Gilroy

uloge:
Jeremy Renner (Aron Kros)
Rachel Weisz (Marta)
Edward Norton (Bajer)
Joan Allen (Pem Lendi)
Donna Murphy (Dita)
Scott Glenn (Ezra Kramer)
Albert Finney (Dr Albert Hirš)

Film izlazi u domaće bioskope 23 avgusta 2012.

 

Saša Đorđević

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Jedan komentar, za početak

  1. Danas odgledao! Pomalo razočaran! Kao akcija, sasvim je OK, Rejner je odličan, nema dileme! Ipak, kao deo Bornovog nasleđa, posle onakve trilogije, pomalo mlitavo, bez mnogo dodirnih tačaka, bez Bornove dubine!

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×