site hit counter
FilmFilmovi 2017

Bitka za pacifik: pobuna (Pacific Rim Uprising) – titlovani trejleri i najava filma

Obelodanjen je novi trejler za nastavak filma Bitka za Pacifik (Pacific Rim), filmova koje producira Guillermo Del Toro.

Ako niste čuli za radnju filma zamislite Godzilu kako se mlati sa Mecha robotom poput Transformersa. 

Evo malog podsećanja na prvi film, izašlog 2013 godine, u vidu kratkog opisa radnje i titlovanim trejlerom:

Izašavši iz dubine okeana horde monstruoznih kreatura nazvanih “Kaiju” su pokrenule rat protiv ljudskog roda nanoseći mu višemilionske gubitke,gotovo istrišivši prirodne resurse planete. Da bi se suočili sa njima, ljudi su stvorili novu vrstu oružja: gigantske robote pod imenom “Jaegers”, kontrolisani simultano od strane dvojice pilota koji komuniciraju telepatijom.

Ali čak i “Jaegers”-i deluju nemoćno protiv takvih neprijatelja kakvi su “Kaiju” monstrumi. Kada se čini da je poraz neminovan, oružane snage koje štite čovečanstvo nemaju drugog izbora nego da se okrenu vanserijskim herojima: bivšem pilotu koji nema šta da izgubi i talentovane devojke koja je još na obuci. Zajedno su za komandama, starog, legendarnog Jaegers-a koji po svim karakteristikama deluje prevaziđen. Zajedno, čine poslednju nadu čovečanstva pred neminovnim krajem…

Radnja nastavka se dešava četiri godine nakon događaja iz prvog filma, Kaiju monstrumi su ponovo počeli da se pojavljuju i ponovna aktivacija Jaegers programa je neminovna.

Pročitajte i ovo:
Fantastične zveri i gde ih naći : Grindelvaldovi zločini - drugi titlovani trejer i najava filma filma

John Boyega je Jake Pentecost, sin Stackera Pentecosta kojeg je u prvom delu tumačio Idris Elba. Postao je odmetnik koji se udružuje sa svojom usvojenom sestrom, Mako Mori, u nameri da aktivira sopstvenog Jaegera i spasi čovečanstvo.

Globalni sukob između čudovišta za masovno uništenje koja nisu sa planete Zemlje i super mašina koje su stvorene da ih unište a kojima upravljaju ljudi, biće samo uvod u napad na čovečanstvo epskih razmera, u filmu BITKA ZA PACIFIK – POBUNA.

Po svemu sudeći, reditelj nastavka je želeo da se njegov film razlikuje od prvog dela koji je bio prilično mračan (veći deo scena se dešavao noću i na dnu mora). Film deluje šarenoliko i po dizajnu robota približan japanskim anime filmovima.

Film Bitka za pacifik: Pobuna stiže u domaće bioskope marta 2018 godine.

u boji film, SAD, 2018

reditelj: Steven S. DeKnight
scenario: Emily Carmichael, Steven S. DeKnight, Guillermo Del Toro
snimatelj: Daniel Mindel
muzika: John Paesano
producent: John Boyega, Guillermo Del Toro, Jon Jashni, Femi Oguns, Mary Parent, Thomas Tull
montažer: Zach Staenberg

uloge:
Scott Eastwood (Nate Lambert)
Tian Jing (Liwen Shao)
Adria Arjona (Jules)
Charlie Day (Dr. Newton Geiszler)
John Boyega (Jake Pentecost)
Burn Gorman (Dr. Hermann Gottlieb)
Rinko Kikuchi (Mako Mori)

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close