site hit counter

O meni

Zovem se Saša Đordević i strastveni sam korisnik interneta. Podeliću ovde sa Vama informacije, bitne i one manje bitne, koje mi se čine zanimljivim nađenih tokom mojih lutanja po netu.

Avantura zvana Mega blog je počela januara 2010 godine. Budući da živim i radim u Francuskoj, veći deo internet sadržaja kojeg pratim je mahom na francuskom i engleskom jeziku.

Tražio sam takve sadržaje i na našem jeziku ali tada nisam naleteo na njih na našoj blogosferi. Tako da sam odlučio da pokrenem blog na srpskom jeziku sa temama koje me zanimaju a mogu zanimati i širi krug ljudi.

U početku je tu bilo od svega pomalo: od filma, tv serija, video igara, muzike, stripa, interneta itd… Te teme su i dalje zastupljene ali je orijentacija bloga krenula najviše ka filmu (jer ste vi to tražili).

Od kada vodim blog stupio sam u kontakt sa brojnim ljudima, neki su bili prolazni a sa nekima već duže vremena sarađujem; svaka razmena mišljenja i saradnja je vredna i obogaćujuća.

Nadam se da ćete naći na blogu ono šta vas zanima i da ćete provesti ugodne trenutke na njemu. Ako Vam se Mega blog dopao, preporučite ga vašim poznanicima.  A ako imate neku kritiku, sugestiju, ideju možete mi se javiti putem kontakt forme bloga, rado ću Vam odgovoriti.

Da vas podsetim da možete pratiti novosti sa Mega bloga putem Twitter-a ili na Facebook-u .

Dobrodošli na Mega blog 

ps: veliko hvala Vasketu i Zareju koji su mi puno pomogli oko pokretanja ovog projekta 

Jedan komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close