Wednesday , July 23 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / Film / 21 Jump Street (Na tajnom zadatku) – pajkani se vraćaju u srednju školu
21 Jump Street (Na tajnom zadatku) – pajkani se vraćaju u srednju školu

21 Jump Street (Na tajnom zadatku) – pajkani se vraćaju u srednju školu

0 Flares 0 Flares ×

Snimljen prema istoimenoj, vrlo popularnoj televizijskoj seriji iz 80-tih, Sonyjev film 21 Jump Street govori o posebnoj jedinici mladolikih policajaca koji odlaze na tajni zadatak: ubacivanje u srednju školu u kojoj kontroliraju kriminalne aktivnosti među mladima… Filmsku verziju popularne televizijske serije režirali su Phil Lord i Chris Miller a glavne uloge su ostvarili Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube, Ellie Kemper i mnogi drugi.

IZVORNO IME: 21 Jump Street

REDITELJ: Phil Lord i Chris Miller

ULOGE: Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson, Ellie Kemper, Ice Cube

ŽANR: akciona komedija

TRAJANJE FILMA: 109 minuta

GODINA: 2012

DRŽAVA: SAD

U akcionoj komediji 21 Jump Street, Schmidt (Jonah Hill) i Jenko (Channing Tatum) su spremni da svoje adolescenentne probleme ostave iza sebe. Počinju da rade za policiju u tajnoj jedinici “Jump Street” i svoj mladalački izgled koriste da bi na tajnom zadatku ušli u jednu srednju školu. Dok menjaju svoje pištolje i značke za rance, Schmidt i Jenko rizikuju svoje živote u istrazi nasilnog i opasnog kruga droge. Ali, oni otkrivaju da srednja škola uopšte nije ista kao što je bila pre samo nekoliko godina – i nijedan od njih dvojice ne očekuje da će morati da se suoči sa ponovnim užasom “biti tinejdžer” i svim problemima za koje su mislili da su ostavili iza sebe.

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×