Thursday , April 17 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / Film / 21 Jump Street (Na tajnom zadatku) – pajkani se vraćaju u srednju školu
21 Jump Street (Na tajnom zadatku) – pajkani se vraćaju u srednju školu

21 Jump Street (Na tajnom zadatku) – pajkani se vraćaju u srednju školu

0 Flares 0 Flares ×

Snimljen prema istoimenoj, vrlo popularnoj televizijskoj seriji iz 80-tih, Sonyjev film 21 Jump Street govori o posebnoj jedinici mladolikih policajaca koji odlaze na tajni zadatak: ubacivanje u srednju školu u kojoj kontroliraju kriminalne aktivnosti među mladima… Filmsku verziju popularne televizijske serije režirali su Phil Lord i Chris Miller a glavne uloge su ostvarili Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube, Ellie Kemper i mnogi drugi.

IZVORNO IME: 21 Jump Street

REDITELJ: Phil Lord i Chris Miller

ULOGE: Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson, Ellie Kemper, Ice Cube

ŽANR: akciona komedija

TRAJANJE FILMA: 109 minuta

GODINA: 2012

DRŽAVA: SAD

U akcionoj komediji 21 Jump Street, Schmidt (Jonah Hill) i Jenko (Channing Tatum) su spremni da svoje adolescenentne probleme ostave iza sebe. Počinju da rade za policiju u tajnoj jedinici “Jump Street” i svoj mladalački izgled koriste da bi na tajnom zadatku ušli u jednu srednju školu. Dok menjaju svoje pištolje i značke za rance, Schmidt i Jenko rizikuju svoje živote u istrazi nasilnog i opasnog kruga droge. Ali, oni otkrivaju da srednja škola uopšte nije ista kao što je bila pre samo nekoliko godina – i nijedan od njih dvojice ne očekuje da će morati da se suoči sa ponovnim užasom “biti tinejdžer” i svim problemima za koje su mislili da su ostavili iza sebe.

Saša Đorđević

Francuz po rođenju, srbin po poreklu, svrljižanin po mestu odrastanja, parižanin po mestu boravka, građanin sveta po opredeljenju. Od malena bio u kompjuterskim, konzolarnim i internet vodama. Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×